... μιας οικογένειας που ασχολείται με αγάπη και συνέπεια με το Aftermarket του Land Rover από το 1948.

Σ' εμάς μπορείτε να βρείτε οτιδήποτε αφορά το Land Rover σας, είτε πρόκειται για ανταλλακτικά, αξεσουάρ, βιβλία συντηρήσεως, είτε για κάποια συμβουλή ή πληροφορία.

Στην έδρα μας στην Κοζάνη διατηρούμε ένα μεγάλο αριθμό ανταλλακτικών σε στοκ που μπορεί να καλύψει τις ανάγκες οποιουδήποτε Land Rover, από τα πρώτα ιστορικά μοντέλα Series I, II & III έως τα πιο σύγχρονα Defender, Discovery, Range Rover & Freelander.

Οι δεκαετίες εμπειρίας και τριβής μας με την αγορά, μας βοηθούν στη δυναμική εξέλιξη ενός πανελλαδικού δικτύου διανομής. Καθημερινά αποστέλλουμε παραγγελίες σε κάθε γωνιά της Ελλάδας για να εξυπηρετήσουμε την ταχύτατη συντήρηση του Land Rover σας.

Απευθυνόμαστε σε εμπορικά καταστήματα, εξειδικευμένα συνεργεία Land Rover, ιδιώτες επαγγελματίες, αγρότες, καθώς και σε όλους τους λάτρεις του Land Rover. Ένας ικανοποιημένος πελάτης είναι για εμάς η καλύτερη ανταμοιβή για τη σκληρή δουλειά που αφιερώνουμε στην επιχείρησή μας.

Με αμείωτο ενθουσιασμό και σεβασμό ασχολούμαστε με το κάθε Land Rover - μία παράδοση που κρατάει περισσότερο από μισό αιώνα. Δεν είναι τυχαίο ότι είμαστε από τις λίγες εταιρίες στον κόσμο που συνεχίζουμε με συνέπεια από την εμφάνιση του πρώτου Land Rover το 1948 έως σήμερα.

Η αγάπη μας γι' αυτό που κάνουμε, η επιμονή και η συνέχεια παρά τις συχνές μεταβολές όσων ενέχονται στο χώρο του Land Rover, καθώς και η πολυετής εμπειρία μας, είναι τα στοιχεία που μας κατέστησαν ειδικούς στο χώρο του Land Rover. Γιατί θαυμάζουμε το κάθε Land Rover ως ένα ξεχωριστό εργαλείο και το εξυπηρετούμε με σεβασμό.